O le a le meataalo sili ona ta'uta'ua mo le Olimipeka Taumalulu Beijing?

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Komiti o le Olimipeka Faʻavaomalo le Lipoti o le Maketi o Taaloga Olimipeka a Beijing (lea e taʻua mulimuli ane o le Lipoti). E tusa ai ma faʻamaumauga mai faʻalapotopotoga suʻesuʻe tutoʻatasi, o se faʻamaumauga e 2.01 piliona tagata i le lalolagi atoa na matamata i Taaloga Olimipeka o le Taumalulu o Beijing i le 2022 e ala i leitio, televise ma faʻasalalauga numera, o se faʻaopoopoga o le 5% i le Pingchang Winter Olympic Games i le fa tausaga talu ai. E le gata i lea, o Taaloga Olimipeka o le Taumalulu a Beijing na maua ai foi ni tali faʻamalieina i tulaga o le lagolagosua lagolago, pulega faʻatau oloa, ma isi.

 

O le Lipoti o loʻo faʻaalia ai o le au maimoa i le lalolagi atoa na matamata i le 713 piliona minute o lipoti o le Olimipeka e ala i ala a le au faʻasalalau aia tatau a le Olimipeka, o se faʻaopoopoga o le 18% i luga o Taaloga Olimipeka a Pingchang Winter. O le aofaʻi o taimi faʻasalalau a le au faʻasalalau faʻatagaina i luga o le numera numera na ausia se faʻamaumauga 120670 itula. Ole numera o tagata fa'aoga tuto'atasi ole upegatafa'ilagi aloa'ia o le Olimipeka ma fa'aoga telefoni feavea'i ile taimi ole Olimipeka o le Taumalulu o Beijing na o'o ile 68 miliona, e sili atu ile fa'aluaina ole Olimipeka Taumalulu a Pingchang. O le tele o fegalegaleaiga a le Olimipeka faʻasalalauga lautele i le taimi o le mea na tupu na oʻo atu foi i le 3.2 piliona.

 

Na saunoa maualuga le Peresetene o le IOC Bach e uiga i lenei mea: "O Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu o Beijing o le tulaga aupito maualuga lea o le auai numera i le talafaasolopito."

 

O le tele o le gauai atu o le au maimoa e maua ai foi le tele o tupe maua i le IOC. O le Lipoti o loʻo faʻaalia ai o le aofaʻi o tupe maua a le IOC mai le 2017 i le 2021 o le a 7.6 piliona tala Amerika, lea o tupe maua mai aia tatau faʻasalalau o le a maua ai le 61% ma tupe maua mai le Olympic Global Partner Program e tusa ma le 30%. O nei mea e lua o loʻo aofia ai punaoa taua e lua o tupe maua a le IOC.

 

I tulaga o le Olympic Global Partnership Program, mai le 2017 i le 2021, o le tupe maua a le IOC i lenei matata o le a siitia i le 128.8% nai lo le taamilosaga muamua. I le taimi nei, 13 pisinisi i le salafa o le lalolagi ua auai i le Olympic Global Partnership Program, e aofia ai Alibaba ma Mengniu i Saina.

 

O se fa'aopoopoga i le Polokalame Fa'apa'aga a le Olimipeka i le Lalolagi, o lo'o iai fo'i se polokalame lagolago a le Komiti Fa'atonu o le Olimipeka o le Taumalulu a Beijing mo le Olimipeka o le Taumalulu a Beijing. E tusa ai ma le Lipoti, o le fuafuaga lagolago mo le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing ua faʻatulagaina tulaga e fa, ma tosina mai ai le sili atu i le 40 paaga, oe na faia sao tetele i le sini tele o le "300 miliona tagata e auai i taʻaloga aisa ma le kiona".

 

I le tulaga o le franchising, o le IOC faapitoa na viia oloa laiseneina e fesoʻotaʻi ma le mascot "Bing Dwen Dwen". Ua faaalia i le Lipoti o le faatauina atu o le “Bing Dwen Dwen” e tusa ma le 69% o le faatauina atu o oloa uma ua laiseneina o le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing, mai meataalo matagofie, meataalo e fai i lima, filifili ki i pine. I le taimi o le Olimipeka o le Taumalulu i Beijing, o le aofaʻi o faʻatauga o meataalo faʻapitoa, o le mascot a "Bing Dwen Dwen", e 1.4 miliona. E oʻo mai ia Me i lenei tausaga, o le faʻatauga o meataalo faʻapitoa, o le mascot a "Bing Dwen Dwen", na oʻo atu i le 5.2 miliona.

 

I le avea ai o se tagata faʻatau oloa gaosi manu faʻapolofesa, e mafai ona matou tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa OEM, e mafai ona matou faʻataunuʻuina ou manatu.meataalo vaivaii fa'atauga i le taimi nei, fa'afeiloa'i lau su'esu'ega!

 

Vaega mai le “China Sports News”


Taimi meli: Oke-27-2022